Jetsmark Idrætscenter

Altid i bevægelse

Vi er altid i bevægelse i mere end én forstand. Netop nu undergår centret en stor renovering og tilbygning, som forventes færdig i 2023. Som et væsentligt samlingspunkt i lokalområdet er vi lykkeligvis forpligtet til hele tiden at udvikle os i takt med og også gerne på forkant med folks behov. Renoveringen betyder nyt cafeområde med bedre faciliteter til fester og møder. Bygning af et helt nyt springcenter, motorikrum, fitnesscenter, fysioterapi, cafeområde og omklædningsrum.

Vi har løbende besøg fra ind- og udland i forbindelse med kampe, stævner og arrangementer. Med værelsesfløjens 70 senge, flere forskellige faciliteter og beliggende tæt på Fårup Sommerland – kan et ophold i Jetsmark Idrætscenter sammensættes på mange måder.

Vi arbejder kontinuerligt på at fungere som initiativtager, sparringspartner og integreret del af det nordjyske kultur- og foreningsliv. Vi hører gerne fra jer, hvis I har gode idéer – vi spiller op for at spille sammen.

 

Skal vi hjælpe dig med gode idéer?

Fodboldkampe mod lokale hold, ture til Fårup Sommerland, ridning på Blokhus strand, vinterbadning med saunahytte, de fedeste MTB ruter, kajaktur på Ryå, teambuilding eller en vandretur på hærvejen? Vi kender de lokale foreninger og aktører i området – og deler gerne med jer!


 Kontakt os